Ponta NU merge la ședința CSAT convocată de Băsescu

Primul-ministru Victor Ponta nu va fi prezent marți la ședința CSAT convocată de președintele Traian Băsescu, potrivit programului premierului retransmis de Guvern. Agenda Executivului arată în continuare că primul-ministru se va întâlni la ora 15:00 - când e programată şi şedinţa CSAT - cu premierul slovac. 

Programul actualizat al lui Victor Ponta, care include modificări legate doar de detaliile de organizare a întrevederilor cu premierii străini, a fost transmis de Guvern luni seara, după ce Preşedinţia a anunţat convocarea Consiliului Suprem de Apărare a Țării, scrie Mediafax.

Vezi și: Băsescu convoacă CSAT. Chirieac: Este un gest de om adus în pragul disperării

Astfel că, premierul Victor Ponta va avea marți următoarele întrevederi: 14:15-14:45 - cu premierul Poloniei; 15:00-15:30 - cu premierul Slovaciei; 15:45-16:15 - cu premierul Cehiei; 17:25-17:55 - cu premierul Albaniei; 18:30-19:00 - cu premierul Sloveniei.

CSAT va discuta, marţi, de la ora 15:00, propunerile de buget ale instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale, a anunţat anterior Preşedinţia.

Vezi și: Președinția: Ședința CSAT, programată cu acordul lui Victor Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel