Pe cine a delegat Victor Ponta pentru ședința CSAT

Așa cum era de așteptat, premierul Victor Ponta nu va participa la ședința CSAT de marți, care a fost convocată de Traian Băsescu, în condițiile în care Administrația Prezidențială cunoștea amănunte despre summit-ul  care urma să se desfășoare la București în această perioadă. 

Ministrul de Externe, Titus Corlățean și vicepremierul Gabriel Oprea au fost delegați de către premierul Victor Ponta să participe la ședința CSAT  convocată pentru marți de președintele Traian Băsescu. Premierul Victor Ponta nu va lua parte la şedinţa CSAT convocată de preşedintele Traian Băsescu pentru marţi, la ora 15.00, la Palatul Cotroceni.

Potrivit programului anunţat pe Biroul de presă al Guvernului, la ora 15.00, premierul Victor Ponta se va afla la o întâlnire bilaterală România-Slovacia.

 Pe ordinea de zi a şedinţei CSAT se află propunerile de buget ale instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale. Pe timpul şedinţei vor fi abordate şi alte subiecte de interes pentru securitatea naţională.

"Convocarea şedinţei Consiliului Suprem de Apărare a Ţării de mâine (marţi, n.r.), 26 noiembrie, a fost făcută încă de lunea trecută, 18 noiembrie, şi cu acordul prim-ministrului Guvernului României, domnul Victor-Viorel Ponta, care este şi vicepreşedinte al CSAT", a precizat purtătorul de cuvânt al Administraței Prezidențiale, Bogdan Oprea, într-o declaraţie de presă.

       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel