Ponta nu mai dorește "disconfort" la următoarea zăpadă

sedinta_guvern
sedinta_guvern

Premierul Victor Ponta le-a cerut miniștrilor, în ultima ședință de Guvern din acest an, să nu-i "lase" liniştiţi pe cei cu atribuţii în deszăpezire, pentru a nu exista niciun fel de "disconfort", în cazul unei deteriorări a vremii. 

"Noul Guvern văd că a rezolvat cu vremea, în sensul că n-a mai nins", a remarcat ironic premierul Ponta, informează NewsIn.

Revenind, ulterior, la un ton serios, Victor Ponta și-a atenționat miniștri să ia măsurile necesare împreună cu cei care au atribuții în deszăpezire, acum când vremea este frumoasă, pentru a nu exista probleme în cazul în care vremea se va înrăutăți.

"Dar nu cred că o să țină mult această mare realizare a Guvernului, așa încât domnilor miniștri care aveți responsabilitățile din domeniu, nu-i lăsați pe cei care au în atribuții pregătirea pentru zăpadă! O să mai ningă din nou și asta este perioada în care să se realimenteze cu tot ceea ce au nevoie, ca atunci când vine din nou zăpada să nu mai avem niciun fel de disconfort. Vorbesc și de CNADNR și de celelalte instituții. E bine acum, cât e vremea frumoasă să ne pregătim, că după aia dacă vine iarăși vine zăpada, o să fie ceva mai greu", a spus premierul în şedinţa de Guvern.

Guvernul s-a reunit joi, de la ora 10:00, în ședința săptămânală, a doua ședință de la învestire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel