Ponta: Nu mă simt intimidat sau amenințat

Premierul Victor Ponta a ţinut să îi răspundă lui Crin Antonescu şi să-l asigure că nu se simte intimidat sau ameninţat. Ponta a precizat că în acest moment colaborează foarte bine cu președintele interimar, dar greul cade pe umerii Guvernului.

„Spun un singur lucru: ceea ce a spus și domnul Antonescu: colaborăm foarte bine. Sigur că sarcina principală cade pe umerii Guvernului și așa e normal să fie. Președintele în general are – da, sigur, au fost și cazuri diferite – președintele are atribuțiile sale constituționale. Greul e întotdeauna pe Guvern și problemele de zi cu zi sunt la Guvern. Deocamdată fac față foarte bine și cred că voi face și în continuare,” a spus premierul miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

“E nevoie ca instituţiile să nu se lase intimidate, şi aici mă refer în primul rând la Guvern, care a dat senzaţia – trebuie să o spun – unor anumite timidităţi şi anumitor ezitări (…) Guvernul trebuie să ia toate măsurile pentru ca propriile sale instituţii să nu se lase intimidate şi pentru ca toţi cetăţenii acestei ţări să fie apăraţi în faţa ameninţărilor şi intimidărilor la care Traian Băsescu, situat practic în afara legii şi în afara răspunderii ca oficialitate, recurge. Asta cred că trebuie să facă Guvernul”, a susţinut Antonescu.

Totodată, el a explicat că Executivul nu trebuie să organizeze vreun “mini-recensământ”, ci să aibă “acţiuni hotărâte”, în baza legilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel