Ponta nu-l vede pe Johannis drept ”rezerva” sa: Poate fi premier sau președinte

Premierul Victor Ponta a reiterat miercuri seara, într-o intervenție telefonică directă la România Tv, că includerea lui Klaus Johannis în rândurile liberalilor este un câștig pentru USL, edilul Sibiului nefiind perceput de prim-ministru drept o ”rezervă” a sa pentru șefia Executivului.

"Nu am niciun fel de senzaţie de acest gen şi am avut totodeauna o relaţie foarte bună cu domnul Iohannis, l-am apreciat întotdeauna. Sunt foarte bucuros că Iohannis a venit în PNL şi în USL, cred că e un mareavantaj pentru noi. Ca să citez din copreşedintele meu, domnul Antonescu, poate fi şi prim-ministru, poate fi şi preşedinte, a dovedit că este un foarte bun om politic şi cred că poate ocupa orice funcţie",a declarat Victor Ponta. .

Premierul a menționat că Johannis poate fi cooptat în viitor într-o echipă guvernamentală, iar o asemenea discuție a existat între primarul Sibiului și Victor Ponta în vara lui 2012.

"Am avut atunci o discuţie despre cooptarea sa în Guvern şi această discuţie poate oricând să revină. Eu cred că ar fi extrem de util într-o funcţie guvernamentală", a adăugat Victor Ponta, precizând însă că nu l-a invitat niciodată să facă parte şi din PSD, deoarece cunoaşte convingerile politice de dreapta ale acestuia.

 Despre declarațiile de la începutul anului ale edilului din Sibiu, care afirma că abordarea Guvernui Ponta e ”copy-pase” după cea a Cabinetului Boc, premierul a spus că autoritățile locale, precum Klaus Johannis sau Liviu Dragnea, își pot schimba părerile când ajung să lucreze  în Guvern.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel