Ponta: Nu exclud ca Mircea Diaconu să fie candidatul PSD la președinție

mircea-diaconu
mircea-diaconu

Premierul Victor Ponta a declarat că nu exclude varianta în care actorul Mircea Diaconu să fie candidatul susținut de PSD la alegerile prezidențiale din noiembrie.

Întrebat dacă Tăriceanu mai este o variantă de candidat PSD la președinție, Ponta a răspuns: "Nu știu să vă spun, nici dacă mai e, nici dacă nu mai e. Din punctul meu de vedere noi colaborăm în continuare, este șeful Senatului. Nu putem să scoatem pe cineva din pălărie. Cineva care are o notorietate suficient de mare, poate fi dl Diaconu poate fi.. oricum, un personaj pe care nu ai nevoie să-l faci cunoscut. De exemplu, dl Predoiu, de la PDL, până să-l facă cunoscut l-au retras", a declarat Victor Ponta, joi seară, la România Tv.

"Noi, dacă nu voi candida eu, va fi unul dintre acești posibili candidați, care au notorietate și stil de președinte, că nu-i suficient să ai notorietate, vorbesc de un profil politic", a adăugat Victor Ponta.

Citește și: SONDAJ INSCOP: Tandemul surpriză, câștigător la alegerile PREZIDENȚIALE

Întrebat dacă Mircea Diaconu este o variantă de prezidențiabil susținut de către PSD, premierul Victor Ponta a spus că "nu exclud așa ceva, dar vreau ca să nu se creeze niciun fel de neînțelegere. N-am avut niciun fel de discuție în acest sens cu dl Diaconu, nici nu ne-am întâlnit azi la BEC, când s-au predat mandatele. M-ați întrebat ce fel de profil. Mircea Diaconu are acum, după europarlamentare, notorietatea necesară și știți prea bine că noi la europarlamentare nu l-am considerat un advsersar pe Mircea Diaconu, ci dimpotrivă. Atât cât a ținut de noi, l-am sprijinit".

Social-democrații au decis, joi, în cadrul unei ședințe a Comitetului Executiv, ca partidul să-și anunțe candidatul la președinție în luna septembrie. Alegerile prezidențiale au loc în noiembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel