Ponta: Nu cobor în mocirlă alături de Băsescu. Banii de la vămi ajungeau la el

victo-ponta
victo-ponta

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că "zoaiele" aruncate de Traian Băsescu nu îl mai ating și nu intenționează să coboare în mocirlă alături de președinte.

"De ceva timp nu mă mai ating zoaiele aruncate de Traian Băsescu asupra tuturor şi nu intenţionez să cobor în mocirlă alături de el, pentru că în mocirlă Băsescu întotdeauna câştigă", a afirmat preşedintele PSD, citat de Mediafax.

El a adăugat că declaraţiile lui Traian Băsescu referitoare la corupţia din vămi îl indică pe acesta drept beneficiarul şpăgilor.

"Remarc faptul că prin declaraţiile de aseară (luni - n.r.) referitoare la corupţia din vămi, Băsescu ne-a convins pe toţi că de fapt banii ajung la el, iar cei care strâng bani sunt protejaţi de el", a mai declarat Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, la TVR 1, că Victor Ponta este "un om care n-are calităţi să conducă o maşină lungă de trei metri", fiind doar copilot, şeful statului adăugând că liderul PSD nu are maturitatea necesară să fie prim-ministru în mandatul său în fruntea ţării.

"Sunt obligat de Constituţie să am consultări cu toate partidele şi le-aş avea dacă ar cădea Guvernul la moţiune. Dar domnul Ponta este copilot la o maşină. Dânsul mai participă la raliuri şi are sponsori necunoscuţi, deşi se prezintă a fi un soi de fată mare, de Fecioara Maria. Cu sponsorii ăştia necunoscuţi a reuşit să ajungă copilot. El stă în dreapta conducătorului. Cum poţi să conduci ţara când la o maşină eşti doar copilot? Deci un om care n-are calităţi să conducă o maşină lungă de trei metri. Este copilot în maşina aia, nu-i dă nimeni volanul în mână. Poţi să-i dai ţara în mână? Deci nu cred că domnul Ponta are maturitatea necesară să fie prim-ministru al României, nu în mandatul meu de preşedinte al României. Un preşedinte trebuie să fie responsabil când desemnează un prim-ministru", a spus Băsescu.

Pe de altă parte, Traian Băsescu a declarat că, dacă există un sistem mafiot de colectare din vămi, acesta este sindicatul, şeful statului respingând, în acest context, acuzaţiile la adresa lui Vasile Blaga.

Citește și: Băsescu îl atacă pe Ponta: Nu poţi da ţara pe mâna unui copilot

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel