Urmărește emisiunea live


Victor Ponta: "Noi suntem noul PSD. Dragnea a luat băsiştii"

Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta a afirmat miercuri că aşteaptă mai mulţi parlamentari de la PSD în noul său partid, ceea ce îi va da posibilitatea să formeze un grup parlamentar.

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, la ieşirea de la Parlament, că intenţionează să depună un amendament pentru ca Pilonul I de pensii să fie şi el opţional, în condiţiile în care Pilonul II ar deveni, la rândul său, opţional, iar referitor la migraţia politică, el a afirmat că îi aşteaptă pe foştii săi colegi din PSD în Pro România, acesta fiind "noul PSD".

"Vrei să-ţi pui banii de pensii să ţi-i administreze Olguţa şi Dragnea? Îi pui la Pilonul I. Vrei să ţi-i administreze nişte administratori privaţi? Îi pui la Pilonul II. Eu vă anunţ de pe acum că vreau să-i pun la Pilonul II. Că nu am încredere în Dragnea şi Olguţa, că o să pape toţi banii şi o să rămânem cu nimic." a declarat Ponta.

Toţi oamenii cu mintea la ei

"Dar, să schimbi un sistem care există în toată Europa şi se extinde în lume şi pe care l-a făcut domnul Tăriceanu şi eu l-am ţinut şi în momentele alea din 2012-2013 când n-aveam bani, când era criză, e o mare ticăloşie. Părinţii noştri vor pensii mai mari dar nu vor dacă li se fură banii celor tineri. Eu sper că toţi oamenii cu mintea la ei îşi dau seama că ce se întâmplă acum este practic un furt al bailor celor tineri. Iar acest amendament, să fie şi Pilonul I opţional şi eu să mă duc la Pilonul II, sincer nu cred că este un sistem bun, dar poate îi trezeşte pe şmecherii ăştia de acum care zic să cumpere nişte voturi de la nişte pensionari, distrugând o chestiune pe viitor." a mai spus Ponta la Parlament.

PSD suntem noi

"Am vorbit cu domnul Mocioalcă şi mi-a dat o veste foarte bună: a zis că nu putem să ne formăm un grup din punctul lor de vedere acum pentru că nu avem 10 deputaţi care au candidat pe aceeaşi listă. Deocamdată suntem şapte, probabil în zilele următoare o să fim 10 şi, citându-l pe domnul Mocioalcă, depun cerere şi nu au motiv să ne respingă. Aştept mai mulţi, dar trei sigur vin, ştiu sigur. Dacă pleacă băsiştii la Dragnea, or să vină nişte PSD-işti la noi. Practic, noi suntem acuma noul PSD, ei sunt noul PD. Dragnea i-a luat acum pe toţi aştia ai lui Băsescu, eu cred că vine şi Băsescu la Dragnea, nu e glumă. Sunt prieteni de mult şi cred că se reunesc, totuşi, iubirea nu se uită de-a lungul anilor. Deci noi suntem noul PSD şi la noi o să vină PSD-iştii. Baronii să stea la locul lor. Acum am l-am văzut pe Oprişan lângă Dăncilă şi am înţeles de ce mă ura lumea pe mine." a încheiat fostul premier.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel