EXCLUSIV  Ponta-Nichita, mesaje. Codrin Ștefănescu: Joc politic meschin. Regret imens, imens, imens

Codrin Ștefănescu a vorbit, pentru DCNews, despre invitația lui Victor Ponta către Liviu Dragnea pentru o confruntare la Antena 3, dar și despre mesajele dintre fostul premier și Gheorghe Nichita, publicate de DCNews. Secretarul general adjunct al PSD subliniază regretul din ce în ce mai mare din PSD cu privire la susținerea lui Victor Ponta. 

[citeste si]

Cu privire la mesajele dintre Gheorghe Nichita de la Iași și fostul premier Victor Ponta, Codrin Ștefănescu ne-a declarat că ”pe domnul Ponta am înțeles că l-au sunat mai mulți lideri foști județeni ai PSD care au avut astfel de probleme și care i-au cerut să răspundă, ca și mine, la acuzațiile pe care Elena Udrea i le-a adus la audierea din Comisia de Control a SRI.”

”Este obligat să dea un răspuns”

Ponta-Nichita, mesaje. Codrin Ștefănescu: Joc politic meschin. Regret imens, imens, imens”Vrem să-i transmitem următoarele lucruri, toți împreună: Nu Dragnea ne-a pus să-i punem întrebările astea publice și să-i cerem răspuns la acuzațiile lui Udrea. Nu! Pur și simplu, acuzațiile făcute de Udrea sunt atât de grave, de îngrijorătoare și inimaginabile, încât este obligat să dea un răspuns public.” a precizat secretarul general adjunct al PSD. 

Joc meschin și slăbuț, provocarea lui Dragnea

”Faptul că-l provoacă pe Liviu Dragnea la o discuție, la un post de televiziune unde m-a refuzat pe mine să facem această dezbatere, nu-i decât un joc politic meschin, răutăcios și slăbuț pentru un om ca el. Nu are nicio legătură dezbaterea lui cu Dragnea cu acuzațiile care i se aduc de către un fost om al sistemului, de un șef, cum a fost Udrea. Ea nu spune că s-a dus la Dragnea ca să negocieze din partea lui Băsescu numirea lui Kovesi, Udrea nu spune că la masa cu serviciile și șefii operativi a stat Dragnea, ci Ponta, Udrea nu spune că întâlniri secrete aveau loc între Dragnea și șefii serviciilor, spune de Ponta și socrul lui, Udrea nu spune că există vreun grup în partid care a negociat cu statul paralel arestarea altor lideri din partid, nu, ci spune de Ponta, direct.” precizează Codrin Ștefănescu, în declarația pentru DCNews.

”Noi așteptăm, toți colegii din PSD, inclusiv cei din județele care au suferit astfel de situații neplăcute, care au distrus tot acolo, filiala, oameni, familiile lor, ca dl Victor Ponta să răspundă la aceste acuzații. Iată că trec zilele. Să nu uităm un lucru: el nici măcar la declarațiile lui Sebastian Ghiță nu a răspuns, când a spus Sebastian Ghiță că a fost cu Ponta în vie și la tot felul de întâlniri speciale, secrete, cu reprezentanți ai statului de drept, cu Kovesi, cu șefi ai SRI-ului, Ponta la fel, s-a făcut că plouă.

Ceea ce mă determină să trag concluzia că a devenit de o lașitate cutremurătoare și că regret imens, imens, imens că l-am putut vota la prezidențiale și cred că este un regret din ce în ce mai mare în cadrul PSD că am putut că susținem un astfel de om.” a conchis Codrin Ștefănescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel