Ponta, Năstase și Tăriceanu, întâlnire la Rușanu. Bombă cu ceas în lumea politică

Victor Ponta, Adrian Năstase și Călin Popescu Tăriceanu sunt printre politicienii care au fost prezenți miercuri la lansarea cărții lui Dan Radu Rușanu - "Mai sunt judecători la Berlin", un volum despre lumea noastră politică, o bombă cu ceas.

Volumul scris de Dan Radu Rușanu, în timpul detenției, aduce în paginile sale dezvăluiri incendiare despre actorii politici din România, dar este și o mărturie a experienței, parcă desprinsă din Procesul lui Kafa, trăită de autor.

Personaje publice de la cel mai înalt nivel, Crin Antonescu, Traian Băsescu, Gheorghe Funar, Teodor Stolojan, sunt doar câțiva dintre eroii cărții. Cel care va avea curiozitatea de a citi acest volum va reuși să înțeleagă multe dintre evenimentele petrecute în lumea politică românească de-a lungul vremii, evenimente dezbătute în mass-media și povestite pentru prima oară de unul dintre actorii săi, care nu se sfește să spună lucrurilor pe nume.

„Ca unul care am făcut parte din clasa politică timp de 24 de ani, am încercat să relatez în paginile acestei cărţi acţiuni și fapte reale ale unor lideri politici care au influenţat scena politică din România la un moment dat, cu bune și cu rele, cu plusuri și cu minusuri. În unele cazuri, acţiunile și influenţa acestora se resimt și astăzi.

Nu am încercat să mă ascund după nume fctive sau după iniţialele personajelor, majoritatea lor, lideri politici cunoscuţi, pentru că multe dintre faptele relatate au fost de notorietate la vremea respectivă, și tocmai de aceea trebuie menţinute în atenţia cititorului acestei cărţi.

Poate doar percepţia mea ca participant direct în cele mai multe cazuri să difere de a celorlalţi ori de cele relatate de presă. Sau, cum spun chinezii: «Dormim toţi în aceeași încăpere, dar visăm diferit»", scrie autorul, în prefața cărții.

[citeste si]

Dan Radu Rușanu, fost vicepreședinte PNL, este omul care, după doi ani de procese, 4 luni de arest preventiv și 3 luni de arest la domiciliu, a fost achitat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel