Ponta: N-am mai avut așa majoritate în Parlament de pe vremea USL-ului

Premierul Victor Ponta spune că Opoziția din făcută de PNL este atât de slabă încât în PSD circulă o glumă că social-democrații și aliații n-au mai avut o majoritate atât de confortabilă de pe vremea Uniunii Social Liberale.

"Liberalii una spun când vorbesc cu dumneavoastră (cu presa - n.r.), alta votează. (...) Glumeam cu colegii, de pe vremea USL-ului nu am mai avut așa majoritate", a declarat Victor Ponta.

Într-un interviu acordat cu o zi în urmă, liderul PSD spunea că nu există Opoziție.

"Realitatea este următoarea: în acest moment, și o spun cu toată răspunderea și nu știu dacă se supără sau nu colegii mei, nu există Opoziție. Prin Opoziție eu înțeleg o alternativă. Există opoziție în sensul că cineva ne ceartă tot timpul, dar nu există o alternativă. Există, e bun sau e rău, Guvernul Ponta, în partea cealaltă nu există nimic", declara Ponta pentru Agerpres.

Liderul liberal Ludovic Orban i-a răspuns lui Ponta că declarațiile conform cărora Opoziția este inexistentă sunt "fantasmagorice".

"În primul rând există opoziție la Victor Ponta în Parlament, și în PSD, în Guvernul pe care îl conduce, în grupurile parlamentare ale PSD, dar, cel mai grav, există opoziție la Victor Ponta, care este majoritară în societatea românească. Să spui că nu există Opoziție mi se pare fantasmagoric și arogant, așa cum este Victor Ponta", a spus Orban luni, într-o conferință de presă.

Victor Ponta: La Mamaia s-a facturat sâmbătă cât în tot sezonul trecut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel