Ponta: Mihai Tudose să preia conducerea PSD

Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta speră ca valul de măsuri economice anunțate de Liviu Dragnea și apoi retrase să se oprească pentru binele angajaților și al companiilor din România. Fostul premier spune că în cazul în care Mihai Tudose ar prelua conducerea PSD există șanse ca lucrurile să intre pe făgașul bun.

"Sper sincer ca aceasta bulibasala sa ia sfarsit cat mai repede - pentru binele tuturor angajatilor si al companiilor din Romania e nevoie doar de stabilitate si profesionalism, plus evitarea oricaror schimbari care nu au fost bine gandite, calculate si pregatite din timp!

Vrea cineva sa scadem salariile cu 22% si pe urma sa spunem "Scuze, am fost prosti, am gresit, revenim la ce a fost inainte" ???

Mai clar - daca lucrurile merg bine ( avem crestere economica de 5 ani , scadere somaj, crestere salariilor dar si a profiturilor ) lasati-le asa si nu mai anuntati in fiecare zi alta traznaie doar de dragul de a arata ca face parte din gandirea "Genialului Carmacil sau din la fel de genialul "Program economic Dragnea - Valcov"

Si pentru PSD ( partid din care am fost exclus de "Echipa Dragnea" dupa 15 ani de activitate dar care cred ca trebuie sa fie in continuare reprezentantul legitim al oamenilor de stanga) lipsa de seriozitate si profesionalism are efecte negative majore pe termen lung / oricate acuzatii au fost la adresa PSD ( comunisti, corupti, baroni, etc) toata lumea a acceptat faptul ca guvernarile 2000-2004 si 2012-2015 au fost cele mai profesioniste si eficiente din '89 pana acum! De ce trebuie sa stricam acum acest "brand" ? Doar pentru ca unii vor sa vanda PSD ca sa isi rezolve propriile lor dosare penale? E pacat.

Este adevarat ca in ambele situatii Presedintele PSD era si Prim Ministru ( Nastase si Ponta)! Poate ca si acum daca Mihai Tudose va prelua si conducerea Partidului lucrurile vor reintra pe fagasul bun," a scris Victor Ponta pe contul său de socializare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel