Victor Ponta, mesaj pentru Europarlamentarul Anului. Victor Negrescu, reacție: Performanța se atinge doar în echipă

Premierul Victor Ponta i-a transmis, joi, un mesaj de felicitare câștigătorului premiului "Europarlamentarul anului" la categoria Agendă Digitală, ulterior acesta mulțumindu-i, precizând că "performanța se atinge doar în echipă".

Europarlamentarul Victor Negrescu a câștigat la "MEP Awards 2015" titlul de "Europarlamentarul anului" la categoria Agendă Digitală, conform anunțului de miercuri seara a organizatorilor MEP Awards, la Bruxelles.

Joi, premierul Victor Ponta, l-a felicitat pe europarlamentarul PSD, într-un mesaj postat pe contul său de socializare: Felicitări Victor Negrescu pentru premiul obținut! Ai reușit să arăți că, prin muncă și implicare, politicienii tineri pot face performanță la Bruxelles.

Le felicit încă o dată și pe Viorica Dăncilă și Daciana, celelalte reprezentante ale României care au fost nominalizate pentru aceste premii (și, bineînțeles, pe Adina Vălean)", a scris premierul Ponta.

Ulterior, Victor Negrescu a ținut să-i mulțumească liderului PSD pentru urări, manifestându-și încrederea că europarlamentarii social-democrați români au puterea și capacitatea să-și ajute țara de la Bruxelles.

"Multumesc domnule presedinte Victor Ponta pentru sprijin si incredere.

Romania poate influenta politica europeana si asta incercam prin Pes Activists Romania
Am convingerea ca stanga europeana si delegatia PSD din Parlamentul European au puterea si capacitatea sa ajute Romania.
Bucuros ca fac parte din echipa Europarlamentarii PSD pentru ca performanta se atinge doar in echipa!", a postat recent pe Facebook Victor Negrescu.

Un alt român premiat de publicația The Parliament este europarlamentarul PNL Adina Valean, care a câștigat premiul "Europarlamentarul Anului" la categoria Mediu.

În total, 17 europarlamentari din întreaga Uniunea Europeană au fost premiați de publicația The Parliament, cu sprijinul mai multor sponsori.
 

Victor Negrescu, Europarlamentarul Anului. Premiu la capitolul "Agenda Digitală"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel