Ponta: Marea frică a lui Băsescu este...

Premierul Victor Ponta a comentat, miercuri, scenariul președintelui Traian Băsescu în cazul ruperii USL. Președintele a opinat că dacă USL s-ar rupe, PSD ar pierde la prezidențiale în fața unui candidat de dreapta. 

Întrebat despre scenariul președintelui Traian Băsescu, premierul Victor Ponta a răspuns: "Dincolo de aceste scenarii, cu care, recunosc, nu mă ocup, nu am reţinut decât un singur lucru din ultimele elucubraţii ale preşedintelui Băsescu. Domnia sa, ca întotdeuna, bate câmpii, în sensul că parcă acum o lună jumate a mers la televizor şi a zis că nu se poate ca PSD să nu aibă candidat. Nu ştiţi că murea de grija PSD, că nu are PSD candidat? Acum moare de grija că are PSD candidat şi pierde şi aşa mai departe. Nu mă interesează acest lucru".

Marea frică

Premierul a mai subliniat, potrivit RTV,  că "am reţinut un singur lucru, la care o să mă gândesc la un moment dat: că de fapt marea frică a domnului Băsescu este ca nu cumva să aibă şi PNL şi PSD candidat, pentru că intră PNL şi PSD în turul doi. Şi orice ar fi, USL va avea preşedinte, lucru pe care îl consider foarte bun şi sunt convins că în orice situaţie Crin Antonescu ar fi un preşedinte de o sută de ori mai bun decât Traian Băsescu. O sută e doar aşa, ca să fiu politicos".

Totuși, premierul a declarat că scenariul "nu sună rău".

"Nu, nu lucrează nimeni. E scenariul lui Traian Băsescu, care, sincer să fiu, nici nu mi se pare foarte rău. Vă daţi seama, să fie un preşedinte de la USL şi să fie doi candidaţi USL în turul doi, adică fără niciun candidat al lui Băsescu. Nu ne-am gândit la aşa ceva, dar nu sună rău", a declarat Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel