Ponta, mandatat de BPN al PSD pentru o discuţie cu Oprescu despre candidatura la Primăria Capitalei

ponta
ponta

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, că a obținut mandatul Biroului Permanent Naționat pentru a discuta în mod "aplicat" cu primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, pe tema unui “parteneriat” cu USL în perspectiva alegerilor locale.

"Am primit un mandat din partea Biroului Permanent de a avea o discuţie extrem de aplicată şi extrem de concretă cu primarul Sorin Oprescu, în vederea stabilirii unui parteneriat foarte clar între primarul Capitalei şi USL. Am primit acest mandat; nu pot să vă spun mai mult decât după ce vom avea această discuţie, evident, împreună cu Crin Antonescu. Vom purta o asemenea discuţie de pe poziţii de parteneriat", a spus Ponta.

“Nu cred că domnul Oprescu trebuie să se înscrie în PSD sau în PNL, de altfel nici domnul Antonescu nu i-a cerut lucrul ăsta (...) Poate fi vorba doar de un parteneriat între primarul general și USL”, a adăugat liderul PSD.

De asemenea, liderul PSD a precizat că de săptămâna viitoare vor fi declanșate sondajele de opinie și la nivelul Bucureștiului în vederea stabilirii candidaților pentru locale.

Sorin Oprescu a comentat miercuri afirmaţia lui Crin Antonescu potrivit căruia primarul Capitalei va fi susţinut de USL să candideze pentru un nou mandat doar dacă îşi asumă apartenenţa la Uniune, edilul spunând că el face parteneriate "numai în condiţii egale".

"Nimeni nu-mi spune ce trebuie să fac. Rămân un primar independent care aparţine doar bucureştenilor. Merg la un parteneriat numai în condiţii egale", a replicat Oprescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel