Ponta: "Mai penibil decât Dragnea nu e decât Ludovic Orban"

Victor Ponta este deranjat că de peste un an de la câștigarea alegerilor parlamentare de către PSD nu a fost modificată nici un fel de lege care să pună capăt abuzurilor. 

Fostul premier este revoltat și de faptul că Ludovic Orban, deși a fost blocat cu un dosar penal în momentul în care și-a anunțat candidatura la alegerile pentru primăria București, nu se arată deranjat în nici un fel de acest aspect. 

"Au trecut 13-14 luni de când PSD a câștigat alegerile și nu s-a modificat nici o literă din nici o lege care permite aceste abuzuri. Nu s-a schimbat absolut nimic ca să previi astfel de lucruri și să-i sancționezi pe cei vinovați. Nu este nimeni sancționat.  Despre asta vorbim. Dacă vorbim politic, Liviu Dragnea el nu știe, n-a văzut, n-a fost pe aici, exact ca la Ordonanța 13. Mai penibil decât Liviu Dragnea nu este decât Ludovic Orban. El zice că i-au făcut un dosar când și-a anunțat candidatura, dar el crede că sunt extraordinari cei care i-au făcut dosarul," a spus Victor Ponta la emisiunea România 9 de la TVR 1, moderată de Ionuț Cristache.

Cu sechestru pe casă

Victor Ponta spune că el a rămas în continuare inculpat și are chiar sechestru pe casă în dosarul "Tony Blair". 

"Eu sunt și acum inculpat(în dosarul Tony Blair-n.r.) Am sechestru pe casă. Dosarul a fost deschis în 2016. (...) Om politic am fost eu. Eu greșesc, eu plătesc. În momentul în care îți este persecutată familia, nu este un sistem democratic. Pierd și alții alegeri: și în Franța și în Germania și în SUA. Asta arată un gen de folosire a armei juridice specifice unor alte vremuri din anii' 50," a mai spus Victor Ponta la România 9.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel