Ponta: mai avem 3 zile până scăpăm de "ciuma portocalie"

Victor Ponta a reiterat ideea suspendării preşedintelui Traian Băsescu. La discursul susţinut în faţa susţinătorilor USL acesta le-a promis că mai este foarte puţin până ce la Cotroceni va fi un nou preşedinte, Crin Antonescu, din partea USL. El le-a cerut membrilor USL mobilizare maximă la locale pentru a scăpa de "ciuma portocalie".

"Mulţumesc tuturor celor prezenţi, tuturor candidaţilor şi militanţilor USL care şi la această oră se luptă pentru a scăpa România de PDL, de regimul Băsescu, de ceea ce dvs. aţi numit întotdeauna 'ciuma portocalie'. (...) Avem datoria, cei din USL, să nu îi dezamăgim pe românii care şi-au pus speranţa în noi. Am reuşit împreună lucruri extraordinare. Preluarea conducerii Guvernului reprezintă doar un singur pas. Mai avem trei zile până când împreună vom câştiga alegerile locale, vom scoate culoarea portocalie şi din Bucureşti şi din majoritatea covârşitoare a judeţelor ţării." a declarat Victor Ponta.

"Mai avem foarte puţin timp - şi vă rog să reţineţi acest lucru de la mine Victor Ponta, copreşedinte USL - şi vă rog să fiţi pregătiţi pentru următoarea bătălie - aceea de a avea la Cotroceni un preşedinte propus de USL, pe Crin Antonescu. Fiecare bătălie dintre acestea este la fel de importantă', a mai declarat Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel