Urmărește emisiunea live


Ponta: Macovei e dusă cu sorcova. Să văd cum traduce asta în PE

ponta
ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, răspunzând unei întrebări, că Monica Macovei ”e dusă cu sorcova”, pentru că îi suspectează pe liderii USL că ar plănui grațierea afaceristului Gigi Becali.

”E dusă cu sorcova (Monica Macovei - n.r). Nu spunea tot ea că vrem să-l suspendăm pe Traian Băsescu ca să-l grațiem pe Adrian Năstase. Nu s-a întâmplat asta (...) E a nu știu câta prostie pe care o spune. E cu sorcova. Să văd cum traduce asta în engleză în Parlamentul European”, a declarat premierul, miercuri, la Bruxelles.

Victor Ponta este reprezentantul României la Consiliul European de la Bruxelles, mandatat de președintele Traian Băsescu, pentru prima oară.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, miercuri, că liderii USL au dat ordin procurorilor și judecătorilor să nu închidă persoanele pe care premierul le simpatizează. Crin Antonescu și Victor Ponta se pregătesc să-l grațieze pe Gigi Becali, dovadă ultimele lor ieșiri publice, în cadrul cărora au spus că-l simpatizează pe finanțatorul Stelei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel