Ponta: Lui Oprişan i se va schimba probabil numele în Francisc al II-lea. Vezi când

Premierul Victor Ponta a declarat în glumă, joi, la deschiderea lucrărilor UNCJR, că lui Marian Oprişan probabil că i se va schimba şi numele în Francisc al II-lea, după ce va fi ales preşedinte.

"Eu cu Liviu (Liviu Dragnea, n.r.), când vorbim de Marian îi spunem Francisc. Dacă tot se alege azi cumva, probabil i se schimbă şi numele...", a spus Ponta în deschiderea reuniunii, la care presa a avut acces, citează realitatea.net.

El a mai avut o remarcă în acest sens, în timpul discursului său, spunând că va urmări de la Bruxelles, unde va pleca în cursul zilei, fumul alb ce va ieşi de la UNCJR.

"De la Bruxelles voi urmări fumul alb care va ieşi după alegerea noului comitet director, al lui Francisc Marian Oprişan al II-lea", a adăugat Ponta, legat de alegerea noii conduceri a UNCJR

După ce Oprişan a solicitat presei să părăsească sala, premierul Ponta a glumit în continuare, afirmând că acest conclav este, ca şi celălalt, unul secret.

În urmă cu o zi, la reuniunea preşedinţilor de CJ membri ai PSD, vicepremierul Liviu Dragnea a avut, de asemenea un comentariu despre decizia colegilor săi de a-l alege pe Marian Oprişan pentru șefia UNCJR.

"Habemus Papam. Colegii (preşedinţii de CJ membri ai PSD, n.r.) au decis, l-au ales pe fostul meu coleg de breaslă, Marian Oprişan. În opinia mea este o alegere bună, o alegere corectă. Marian este un preşedinte cu o bogată experienţă, cu viziune, un om legitimat de atâtea ori în alegeri în judeţ, care ştie să conducă instituţii. Cred că va conduce bine şi UNCJR", a spus Dragnea, după ce anterior afirmase că  că în lume există acum două conclavuri – unul la Roma, altul la UNCJR.

Preşedinţii de CJ membri ai PSD, reuniţi, miercuri, la Senat, au decis, cu 16 voturi "pentru" şi 6 voturi "împotrivă", să susţină candidatura lui Marian Oprişan la şefia UNCJR, la alegerile care vor avea loc în cursul zilei de joi.

În condiţiile în care în UNCJR sunt 23 de preşedinţi de CJ membri ai PSD, funcţia de preşedinte va reveni candidatului susţinut de aceştia, respectiv Marian Oprişan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel