Ponta: Localnici la deszăpezire cu lopata e poveste; de-aia încasăm taxe și impozite

ponta6
ponta6

Premierul Victor Ponta a atras atenția autorităților locale, vineri, să-și ia măsuri de precauție pentru perioada în care ninsorile abundente vor pune stăpânire peste țară, deoarece statul nu încasează taxe și impozite pentru a le spune oamenilor că trebuie să dea ei zăpada de pe drumuri la lopată.

Deszăpezirea drumurilor în perioada de iarnă este atribuția statului, iar ideea ca acestea să fie deszăpezite de localnici cu lopata e o poveste, a declarat, vineri, premierul Victor Ponta la videoconferinţa cu prefecţii, convocată la Palatul Victoria.

"În mod sigur fiecare om şi comunitate locală se va implica, dar povestea că să dea oamenii cu lopata...e o poveste. Sunt situaţii în care de-aia suntem stat, de-aia încasăm taxe şi impozite, de-aia avem o mulţime de autorităţi, instituţii, şefi şi adjuncţi de şefi, ca să nu le spunem oamenilor că să dea ei cu lopata. O să dea şi ei cu lopata, dar nu pot să dea cu lopata doi metri de zăpadă sau să deszăpezească un drum de 50 kilometri, asta este atribuţia noastră", a spus Ponta, aluzie la afirmațiile din luna februarie ale premierului de atunci Mihai Răzvan Ungureanu, potrivit cărora, în timp ce militarii deszăpezesc drumurile,  localnicii "stau în casă la căldură".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel