Ponta: Listă cu 20 de ÎNTÂLNIRI SECRETE ale lui Dragnea. Sunt și POZE

Victor Ponta spune că Liviu Dragnea a avut peste 20 de întâlniri secrete de-a lungul ultimilor ani. Fostul premier spune că o poate demonstra cu poze. 

"Am văzut că domnul Dragnea are pierderi de memorie. Am auzit astăzi că a zis că nu s-a întâlnit cu Codruța Kovesi, eu mă gândeam să fac o listă cu 20 de întâlniri la care sunt și poze. Sunt întâlniri care au avut loc în diverse sedii ale SRI, la niște evenimente. Dincolo de asta, probabil că vrea să îl prăbușească pe Tudose, să spună că uite Tudose, nu e în stare să facă Tudose. Pe mine nu mă interesează cearta lor, dar îl văd supărat așa, pe toată lumea" a spus Victor Ponta la Realitatea tv.

Fostul premier a revenit și asupra celor scrise pe contul de socializare acolo unde spunea că Liviu Dragnea a avut întâlniri cu Florian Coldea și Laura Kovesi și ar fi încercat să își negocieze dosarele penale. 

"Au fost multe întâlniri, am văzut că domnul Dragnea le-a uitat. Sunt și fotografii care se pot lua de la SRI. Au fost multe întâlniri și la K2 și la T14, în diverse locații ale SRI-ului. Domnul Dragnea pe bună dreptate, din punctul meu de vedere le spunea celor doi (Laurei Kovesi si lui Florian Coldea-nr) că e nevinovat în dosarul refererendumului. Mă rog, nevinovat, după cum ați văzut l-au ajutat," a completat Victor Ponta. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel