Ponta le dă funcții în Guvern oamenilor lui Tăriceanu

Cabinetul Ponta III va include oameni din noua formațiune a lui Călin Popescu Tăriceanu, Partidul Reformator Liberal (PRL), a declarat fostul premier, joi seară, la România Tv. Astfel, Guvernul alcătuit de Ponta după ieșirea din scenă a PNL va include miniștri și secretari de stat din PSD, UNPR, PC și aripa Călin Popescu Tăriceanu.

Tăriceanu a spus că USL include "o componentă social-democrată și una liberală. Aceasta este formula pe care vrem să mergem în continuare. Sigur, au fost încă de la început PC, chiar și UNPR, probabil va fi și UDMR, dar acest lucru nu schmbă cu nimic esența, conținutul de bază al USL"

"Înțeleg că va exista un acord și dvs și oamenii dumneavoastră vor fi în guvernul respectiv?", a întrebat moderatorul Cătălin Striblea.

"Da, acesta este sensul. Da", a răspuns Tăriceanu, care a adăugat că e prematur să precizeze dacă oamenii săi vor intra în guvern înainte sau după 8 martie, data la care se construiește oficial Cabinetul Ponta III. El a mai spus că nu-și dorește niciun post în guvern

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că și l-ar dori pe însuși Călin Popescu Tăriceanu în guvern, dar acesta refuză.

"Exclud, pentru că domnia sa nu-şi doreşte aşa ceva. Nu că nu mi l-aş dori în Guvern. Mi l-am dorit şi când era membru al PNL, atunci nu l-a dorit domnul Antonescu, acum nu doreşte domnia sa", a declarat Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel