Ponta la Craiova: Băsescu este un mafiot, un mincinos şi un ticălos

Aflat la Craiova la mitingul USL, unde a participat circa 18. 000 de oameni, premierul Victor Ponta a declarat că  Traian Băsescu este "un mafiot, un mincinos şi un ticălos", iar în 29 iulie românii trebuie să îşi ia înapoi ţara de la Băsescu, "mafiotul corupt care trebuie să plătească pentru faptele lui".

"Vreau să vă spun că există un singur strigăt al tuturor românilor, iar acela este «Jos Băsescu». Eu am venit aici să vă spun că în 29 voi vota «Da» şi îmi doresc ca toţi cetăţenii ţării să ştie că în 29 iulie pot să îşi ia ţara înapoi de la Băsescu în mod simplu: să meargă la prima secţie de votare şi să voteze «Da». Înseamnă că se termină cu Băsescu", a spus Victor Ponta de pe scena amenajată pe espalanada Teatrului "Marin Sorescu" din Craiova.

 El a afirmat că Traian Băsescu este un mafiot, un mincinos şi un ticălos: "Am obligaţia faţă de dumneavostră, cei care m-aţi sprijinit să ajung în această funcţie importantă, să vă spun de ce trebuie să votăm «Da». Varianta foarte scurtă: pentru că Băsescu este un mafiot, un mincinos şi un ticălos. Asta este varianta simplă, pe care o înţelege până şi Traian Băsescu".

 Premierul a mai spus apoi că primul lucru pe care l-a făcut de când a ajuns în funcţie a fost să le dea înapoi pensionarilor banii pe care "i-a furat Băsescu", el cerându-le pensionarilor să meargă la referendum şi să voteze pentru demiterea lui Traian Băsescu.

 "Am început să dăm bugetarilor, fie că sunt medici, profesori sau poliţişti, banii pe care Băsescu i-a furat. Veniti pe 29 la referendum ca să scăpăm de cel care v-a tăiat salariile şi vrea să le taie din nou", a mai susţinut premierul.

 El le-a mai spus oamenilor că Traian Băsescu este "cel mai mare corupt din România" şi "protectorul corupţilor", iar lupta împotriva corupţiei poate începe din 29 iulie dacă Traian Băsescu va fi demis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel