Ponta l-a convins pe Vosganian să renunțe la disponibilizări

Ponta Vosganian
Ponta Vosganian

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a dat curs solicitării premierului Victor Ponta, de a renunţa la disponibilizări în cele 16 companii de stat vizate. Ministerul Economiei a retras, joi, de pe site proiectul de ordonanţă care prevede disponibilizări în companii din sectorul energetic.

„Acest proiect de ordonanţă a fost inclus în programul legislativ al Guvernului. Aşadar, discuţia în legătură cu acest proiect nu este neprevăzută. Ministerul Justiţiei ne-a şi trimis avizul favorabil în legătură cu acest proiect, numai în chestiunile ce ţin de tehnica legislativă. În fapt, această ordonanţă reia într-o anumită măsură textul ordonanţei 116 din 2006 care a suportat câteva modificări succesive. Motivul pentru care ministerul a făcut o formă consolidată a ordonanţei a fost acela că OUG cuprinde câteva elemente noi ce ţin de evoluţia legislaţiei”, a spus Vosganian conform realitatea.net.

Victor Ponta îi cere lui Vosganian să retragă un proiect important

„Cei care au solicitat ca acest act normativ să fie urgentat au fost reprezentanţii sindicatelor. Există şi unele documente la minister. Orice sistem economic presupune şi disponibilizări şi angajări”, a mai precizat ministrul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel