Ponta: "Jos Băsescu!", un slogan bun. Dar ce facem după?

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a spus, marţi, că "Jos Băsescu!" este un slogan bun de campanie, o idee, dar nu poate fi un proiect de ţară. El se întreabă "ce facem a doua zi după ce e jos Băsescu?"

"Foarte mulţi alţi colegi vorbesc şi cred că singurul proiect politic despre care trebuie să vorbim în continuare este proiectul «Jos Băsescu!». Eu cred că «Jos Băsescu!» e un slogan de campanie, e o idee, dar nu poate fi un proiect de de ţară. «Jos Băsescu!» se va întâmpla la anul, din fericire, şi ce facem a doua zi după ce e jos Băsescu?", a spus premierul, citat de Mediafax, la o dezbatere pe tema "120 de ani de social-democraţie în România".

El a arătat că noul proiect al PSD trebuie să fie noul proiect pentru România.

"Cred că noul proiect al PSD, al nostru, ca social-democraţi, e noul proiect pentru România, o Românie fără Băsescu, fără X, fără Y, dar o Românie care să arate altfel, cum vrem noi să facem România, cum vrem să arate un Guvern, cum vrem să se comporte un Guvern, cum vrem să arate un preşedinte şi cum să se comporte un preşedinte, cum vrem să funcţioneze administraţia publică, Justiţia, ce înţelegem cu adevărat prin stat social", a adăugat Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel