Ponta ironizează PNL: Cel mai rău lucru pentru un partid este...

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Bistriţa, că cel mai rău lucru pentru un partid este să râdă lumea de el, motiv pentru care îşi doreşte ca Alina Gorghiu să rămână cât mai mult timp la conducerea PNL.

'Sincer, eu îmi doresc un singur lucru: ca doamna Gorghiu să rămână cât mai mult timp şefa PNL. Cel mai rău lucru pentru un partid nu e să fie detestat, criticat - se întâmplă cu PSD -, cel mai rău lucru e să râzi de ei. Când o vezi pe Gorghiu, altceva decât să râzi de ei şi să-ţi pui mâinile în cap, să zici Doamne, cum a ajuns asta şefă la PNL... Deci eu îmi doresc să rămână şefă în continuare, cât mai mult', a spus Ponta.

Întrebat dacă nu revine asupra declaraţiei făcute zilele trecute, potrivit căreia Alina Gorghiu suferă de sindrom postnatal, Ponta a spus că a încercat doar să găsească o explicaţie pentru 'crizele de isterie' ale liderului PNL.

'Eu am încercat să găsesc o explicaţie pentru crizele de isterie ale doamnei Gorghiu, pentru că sunt chestii de isterie, pur şi simplu. Adică, odată zice că l-am omorât pe Kennedy, odată că o atacă marţienii... Când a ţipat ea că vrem să schimbăm Codul Penal, să nu vină Ponta că vrea să schimbe Codul Penal, şi în ziua aia a dat Guvernul ordonanţă de urgenţă... Nu mai sunt eu la guvernare, adică Alina, trezeşte-te!', a afirmat Ponta.

Victor Ponta a adăugat că, în opinia sa, femeile pot face politică mai bine decât bărbaţii, dând ca exemplu cele patru femei care sunt vicepreşedinţi ai PSD, dar consideră că este nevoie de raţiune în acest domeniu.

'Problema e că politica nu se face cu isterie, politica se face cu raţiune, cu viziune. Vii şi arunci o bombă. Cum să îl suspend eu pe Iohannis? Nici nu-l găsesc la Cotroceni să îl suspend', a mai spus Ponta. Victor Ponta efectuează, vineri, o vizită în judeţul Bistriţa-Năsăud, ocazie cu care participă la inaugurarea sediului primăriei comunei Şieu Odorhei şi la un miting electoral în oraşul Beclean. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel