Urmărește emisiunea live


Ponta, ironii către Dragnea: Ne-am întors înainte '89. Să pregătim elicopterul

Victor Ponta a ironizat modul de guvernare al PSD sub conducerea lui Liviu Dragnea. 

Fostul premier precizează că "ne-am întors rapid și cu entuziasm înainte de 1989", menționând că ar trebui "să pregătim elicopterul pe acoperișul de la Camera Deputaților", fâcând referire la fuga lui Nicolae Ceaușescu.

”Eu cred ca toti trebuie sa fim fericiti pentru ca Don Liviu Dragnea "traieste in fiecare zi si in fiecare noapte pentru romani" ( si daca traia doar ziua, sau doar noaptea - tot era bine )

Ne-am intors rapid si cu entuziasm inainte de '89! Ieri Liviu Dragnea a rezolvat problema TAROM ( care va fi mai tare decat Lufthansa si Air France in cateva luni) - pe urma l-a invatat pe Tudose cum sa faca Bugetul pe 2018 sa moara de invidie si Merkel si Macron!

Azi a vizitat ogoarele patriei si a dat indicatii pretiosea taranilor cum sa creasca rosiile si graul / a rezolvat rapid o disputa conerciala cu Egiptul si s-a incruntat la Banci de le-a cazut la aia mustata de frica!

Maine Don Liviu se va implica plenar in rezolvarea conflictului din Orientul Apropiat, il va certa putin pe Trump ca nu stie sa faca si el un Fond Suveran de Dezvoltare dupa care va inspecta lucrarile la Canalul Turnu Magurele - Bucuresti - Marea Neagra ; urmeaza Linia de Metrou Alexandria - Saelele ca sa mearga suporterii la meciurile Echipei de Fotbal!

E clar - sa pregatim elicopterul pe acoperisul de la Camera Deputatilor”, a transmis Victor Ponta pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel