Ponta: Iohannis vrea să profite de moartea unui tânăr pentru a-și pune propriul guvern

Victor Ponta a făcut noi declarații în scandalul momentului prin care a spus că președintele Klaus Iohannis vrea să profite de orice pentru ca guvernul său să vină la putere.

"Klaus Iohannis vrea să profite de orice, chiar și de moartea unui tânăr pentru a-și pune propriul guvern, ceea ce mi se pare de un cinism extraordinar", a spus Victor Ponta la România TV.

"Cei mai mulți care l-au criticat pe Gabriel Oprea au făcut-o sincer, dar Klaus Iohannis, Alina Gorghiu sau Cătălin Predoiu nu sunt deloc sinceri și au interes politic. Punct", a mai zis premierul.

"Obiceiul PNL de a politiza orice tragedie mi se pare reprobabil. Alina Gorghiu, Vasile Blaga și Cătălin Predoiu i-au făcut o curte teribilă lui Gabriel Oprea. L-au chemat foarte des la partid. I-au spus să trădeze guvernul și să voteze cu ei. Dacă domnul Oprea le-a zis că nu se ocupă de trădări, deodată le-a devenit inamicul public numărul 1 din punct de vedere politic. Acesta mi se pare un mod oribil de a face politică. Să speculezi tragedia cuiva pentru a te răzbuna că nu a vrut să trădeze mi se pare anormal", a adăugat premierul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel