Ponta: "Iohannis, mincinos exact ca modelul lui principal - Băsescu"

Victor Ponta nu pierde nicio ocazie pentru a-l ataca pe Klaus Iohannis. În ultima postare a sa pe Facebook, fostul premier l-a numit pe Iohannis "demagog, fariseu, mincinos exact ce modelul lui principal - Traian Băsescu".

"Deci conform "gandirii luminate" a lui Klaus Iohannis si lozincilor Propagandei Securiste ar trebui ca Doamna Clinton sa nu mai candideze pentru ca este o "Penala" !!!

Si nici pe fostul Prim Ministru al Frantei Alain Juppe ( condamnat definitiv la 18 luni de inchisoare cu suspendare) nu il lasa Iohannis sa candideze - si totusi aproape sigur o sa fie ales in 2017 noul Presedinte al Republicii ( si o sa se milogeasca Klaus de el sa faca o poza si sa il primeasca la masa la Paris)!

Stati sa vedeti cand o intalneste Iohannis pe penala aia de Christine Lagarde - sefa FMI , inculpata in 2015 pentru o decizie de vreo 400 milioane euro! Imediat da cu ea de pamant si ii cere demisia.

Dar o persoana despre care mai multe instante din Romania au spus clar ca a obtinut o casa cu acte false poate sa ne dea lectii?!? Poate ca el e demagog, fariseu, mincinos exact ca modelul lui principal - Traian Basescu", a scris acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel