Ponta, întors de "Ciumpalacul-șef", după ce a râs de Băsescu

Prezent vineri la Ploiești la lansarea candidaţilor alianţei PSD-UNPR-PC, premierul Victor Ponta, după ce și-a anunțat voalat candidatura la alegerile prezidențiale, folosind o analogie la defectul de vedere pe care îl are Traian Băsescu, a fost de acord cu motivația oferită de "ciumpalacul-șef", care l-a sfătuit să nu intre în competiția pentru Palatul Cotroceni  

"Am stat lângă boxă și nu mai aud foarte bine, și mă gândeam că ce blestem pe țara asta ca după ce a avut un președinte... (sala-chior), să aveți și unul surd", a declarat premierul Ponta în faţa a peste 3.000 de persoane venite la Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti, scrie stiripesurse.ro.

Însă, la sfârșitul mitingului electoral al Alianței PSD+UNPR+PC, premierul Victor Ponta a fost interpelat de către "cetățeanul Ciumpalacul Dumitrescu Călin Ștefan" și sfătuit să nu candideze la prezidențiale. 

Citește și Ponta luptă cu Udrea în "bătălia 'selfie'-urilor" - FOTO

În momentul în care prim-ministrul se îndrepta către mașină cu care venise la lansare, ploieșteanul l-a întrebat: "Acceptați un sfat de la Ciumpalacul-șef domnului prim-ministru?"

Victor Ponta a răspuns: "Dacă e bun accept", moment în care Dumitrescu Călin Ștefan a continuat: "E o mare greşeală dacă veţi candida la Preşedinţie. Ştiţi de ce? Pentru că sunteţi prim-ministru. Nu lăsaţi căruţa în drum la jumatea drumului".

Imediat, a sosit și replica uimitoare a premierului Ponta, care lasă loc de interpretări: "Şi asta e adevărat".

"Ciumpalacul-șef" este nimeni altul decât Dumitrescu Călin Ștefan, un ploieștean care la sfârșitul lunii ianuarie 2012 a trimis către Primăria Ploiești o scrisoare prin care solicita adoptarea unei hotărâri de consiliu local prin care zona zero din centrul municipiului Ploiești să fie declarată "zonă liberă". Deoarece în acea perioadă aveau loc mitinguri zilnice în Capitală și în alte orașe importante din țară împotriva celor de la Putere, iar politicienii ostili manifestărilor publice îi etichetau pe participanți cu formule de genul "ciumpalaci", "handicapați", "viermi", ploieșteanul a scris ironic în debutul cererii "ciumpalacul Dumitrescu Calin Stefan, CNP... , adresa... solicit...".

Doar că scrisoarea-răspuns primită de ploieștean de la municipalitate era adresată "către ciumpalacul Dumitrescu Călin Ștefan".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel