Ponta, intervenție-FULGER la Dana Grecu: Dragnea se pupa cu Kovesi, nu eu!

Victor Ponta a avut o intervenție în emisiunea "La ordinea zilei" realizată de Dana Grecu la Antena 3.

"Nu am făcut niciun denunț și nici vreun autodenunț nici contra lui Dragnea, nici contra altcuiva. Am fost citat ca martor, într-un dosar din 2014. Acum sper că lucrurile sunt foarte clare. Nu sunt denunțător! Dosarul va veni la Parlament, se vor uita cei din Comisia Juridică și în momentul în care vor constata că nu există niciun denunț al meu, aștept de la domnul Dragnea și de la domnul Savu scuze. Am fost citat legal ca martor într-un dosar din 2014, deoarece eu sunt premierul care a semnat cele două hotărâri de guvern", a zis Victor Ponta.

"Nu am depus niciun denunț! Acest lucru sper că s-a înțeles", a adăugat Victor Ponta.

Potrivit spuselor sale, în perioada în care era prim-ministru, Liviu Dragnea i-a solicitat să treacă Lacul Belina în proprietatea Consiliului Judeţean Teleorman, precizând că nu a ştiut că lacul a ajuns în proprietatea firmei Tel Drum şi că acest lucru l-a aflat din presă.

"Am semnat și am aprobat în ședința de Guvern în 2013 o hotărâre din punctul meu de vedere absolut normală cum au fost multe altele prin care s-a trecut de la instituție publică centrală la una locală. Ulterior, în 2017, dintr-o investigație de presă am aflat că acea bază a trecut la o firmă privată, ori eu știu sigur că niciodată n-am aprobat în Guvern să treacă de la ceva de stat la privat", a mai spus fostul premier.

"Nu sunt niciun fluture vesel. Eu mă duc o dată la două săptâmâni la ÎCCJ în calitate de inculpat și toată familia mea a fost la DNA. Asta cu fluturele lăsați-o pentru cei care comentează prin studiouri. Repet: premierul nu are în atribuții să întocmească hotărâri de guvern sau note de fundamentare", a mai spus fostul premier.

"Nu v-aș dori ca mama dumnevoastră să ajungă la DNA!", a zis Victor Ponta, la un moment dat, când i s-a adresat jurnalistei Diana Tache care se afla în platoul de la Antena 3.

"Eu nu am mai vorbit cu Kovesi din 2014. Nu am depus niciun denunț. Repet acest lucru. Acum sper că s-a lămurit toată lumea. Am fost chemat la DNA. Nu m-am dus eu", a subliniat fostul premier.

Victor Ponta: Dragnea se pupa cu Kovesi, nu eu

Victor Ponta a dat o replică și pentru Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, care a spus că "George Maior, cel care de ani de zile se visează preşedinte al PSD, prim ministru sau chiar preşedinte de ţară, în echipă cu Coldea, Kovesi şi recent cu grupul Ponta, coordonează un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea utilizând ultimele resursele pe care le mai au în sistem. Iar acţiunea de astăzi, împotriva viceprim-ministrului Sevil Shhaideh, este doar o ultimă zvâcnire în bătălia pe care o duc împotriva PSD".

[citeste si]

"Ideile acestea sunt atât de stupide încât fac de râs PSD. Nu am vorbit cu domnul Maior despre PSD. Cum aș putea să iau PSD dacă nu mai sunt în PSD? Nu mai sunt membru PSD", a zis Victor Ponta.

Dana Grecu l-a întrebat de ce se fac astfel de conexiuni.

"Dragnea se pupa cu Kovesi, nu eu. Cum când? Când mă certați dumneavoastră pe mine. Acum s-or fi certat, nu știu. PSD este cel mai mare partid din România, poate să-și facă altă imagine decât să dea un comunicat absolut idiot după ce Sevil Shhaideh a fost la DNA", a mai zis Victor Ponta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel