EXCLUSIV  Ponta, incident cu scaunul la ședința PSD: "Am zis că nu mai vin"

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, marți, la DCNews LIVE, că nu a fost invitat la ședințele PSD, iar la ultima ședință la care a participat neinvitat nu a avut loc.

Fostul premier Victor Ponta le-a reproșat liderilor PSD că nu l-au invitat la ședințele partidului.

"Nu m-a chemat nimeni niciodată la absolut nimic.Ultima ședință la care am participat, neinvitat în luna octombrie, nici nu am avut scaun. Mi-a dat dl Buzatu de la Vaslui un loc (...) a zis, domnule, e fostul președinte, să-i dăm un scaun. Și am zis, Liviu, nu mai vin, gata, am înțeles. Nu te duci undeva unde nu ești invitat", a spus fostul premier.

Victor Ponta consideră că politica este un sport de echipă, iar deciziile în partid nu trebuie să fie luate de o singură persoană.

"Eu nu caut neapărat ceva, că am ce face, eu mi-am ajutat partidul în campanie, în cele două camapanii și atât. Aici cu ce a zis domnul Năstase, sunt total de acord, am învțat de la el chestia asta: da,  politica este un sport de echipă, nu poți singur să le decizi tu pe toate și toți ceilalți să execute, că la un moment dat deciziile sunt proaste. Iar eu mi-am dorit și imi doream și până azi să fiu în echipa PSD. Nu ai loc în echipă, nu te superi, asta e, găsești altă echipă", a afirmat Victor Ponta.

[citeste si]

 Declarația poate fi consultată la minutul: 1.04.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel