Ponta: În guvernarea USL, "băieţii deştepţi" din energie vor deveni "fraieri"

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a promis, cu ocazia lansării viziunii USL pe energie, că "băieţii deştepţi" vor deveni "fraieri" sub un guvern USL pe care l-ar conduce în calitate de premier, întrucât nici el, nici Crin Antonescu sau Daniel Constantin nu au datorii la aceştia.

victor-ponta"Băieţii deştepţi sunt ai tuturor guvernărilor, au fost în toate guvernările, s-au decurcat în toate, dar în nicio guvernare nu au dus-o mai bine decât în guvernarea lui Băsescu. Cred că dacă am reuşit timp de opt ani, deputat de Gorj, să mă ţin de o parte de băieţii deştepţi este garanţia pentru dv. că guvernul USL, după 2012, în sfârşit, după foarte mulţi ani, îi va lăsa pe băieţii deştepţi să rămână fraieri. Este o decizie pe care sunt capabil să o pun în practică, n-am nici un fel de datorie, Crin Antonescu (preşedintele PNL, n.r.) nu are nici un fel de datorie, Daniel Constantin (preşedintele PC, n.r.), colegii mei care sunt aici, alături de noi, nu avem datorii la aceşti oameni şi putem într-adevăr să folosim beneficiile care vin din exploatarea energetică pentru judeţ şi pentru România", a spus Ponta, potrivit Realitatea.

De asemenea, liderul PSD a mai afirmat că USL nu va schimba managementul privat de la companiile energetice de stat, promovat pe criterii politice, cu alţi reprezentanţi ai partidelor in USL, ci cu profesionişti în aceste domenii de activitate. Totodată, Ponta a susţinut ideea înfiinţării unei companii energetice integrate pentru zona Olteniei, care să fie deţinută în proporţie majoritară de către stat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel