Ponta, înțepătură pentru Dragnea: Grindeanu trebuie să apere Guvernul de asaltul care vine din K10

Victor Ponta a reacționat după ce președintele chinez Xi Jinping a deschis duminică summitul dedicat celui mai ambițios proiect de dezvoltare din isorie.

El a spus că marii conducători ai țărilor vecine se află la Beijing, în timp ce Klaus Iohannis și Sorin Grindeanu sunt în Sibiu, respectiv București. Victor Ponta a zis că premierul României este mai ocupat cu apărarea guvernului după asaltul "remanierilor" care vine din K10, adică de la sediul PSD.

"Stiti cumva unde se afla acum Viktor Orban ( Prim Ministrul Ungariei)? Dar Aleksandar Vucic ( Presedintele ales al Serbiei)? Sau Premierul Poloniei? Presedintele Turciei? Prim- Ministrul Spaniei? Presedintele Cehiei? Prim - Ministrul Greciei? Va intreb doar de vecinii nostri ca sa fie mai simplu. Toti se afla la Beijing - deoarece Presedintele Chinei Xi Jinping lanseaza un program de investitii de aproape 900 de miliarde de dolari pentru "Noua Cale a Matasii"!!!

Nu va intreb unde se afla Presedintele Romaniei ca stiti - la Sibiu. Prim Ministrul Romaniei se afla la Bucuresti (trebuie sa apere Guvernul si ministrii de asaltul "remanierilor" care vine din K10)!

Desi Dumnezeu ne-a asezat in acesta pozitie geografica atat de importanta noi refuzam sa o folosim! Ghinion!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel