Ponta, impasibil la "gaşca" domnului Băsescu, care urlă pe tema Bac-ului

Premierul Victor Ponta a precizat, luni, că este mulţumit de faptul că "politica absolut dementă" din ultimii ani de a arăta că toţi copiii sunt prost pregătiţi la bacalaureat nu s-a mai continuat, iar "gaşca domnului Băsescu", care "urlă" pe această temă, îi este indiferentă.

"Eu mi-am dorit şi sunt foarte mulţumit de faptul că nu s-a mai continuat politica absolut dementă din ultimii ani de a arăta că toţi copiii din România sunt prost pregătiţi şi toţi profesorii sunt răi. Nu e adevărat, cred că nu ăsta e scopul şcolii, scopul şcolii e să încerce să-i înveţe cât mai mult şi cât mai bine pe elevi", a spus Ponta, în debutul şedinţei BPN al PSD, la care presa a avut acces, citează Mediafax

Prim-ministrul a mai susținut că profesorii, care îşi fac datoria în condiţii dificile, trebuie respectaţi, iar cei care fac lucruri ilegale trebuie să plătească, explicând, totodată, și cât de mult îl afectează "gaşca domnului Băsescu", care "urlă" pe tema Bacalaureatului.

"Îmi este perfect indiferent scandalul cu care ne-am obişnuit. Gaşca, nu? - că e un termen prezidenţial - gaşca domnului Băsescu, care întotdeuna urlă «lovitură de stat, intervenţie în Justiţie» şi alte lucururi îmi este perfect indiferentă. Cred că ne facem datoria faţă de oameni şi ăsta e lucrul cel mai important", a precizat premierul Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel