Ponta îl susține pe Antonescu: Unii colegi mă pictează mai rău ca PDL

antonescu si ponta decenews
antonescu si ponta decenews

Premierul Victor Ponta a dezmințit ideea potrivit căreia PSD nu l-ar mai susține pe Crin Antonescu la Președinție. El a declarat că sunt colegi din USL, care-l "pictează" și pe el, în calitate de premier, mai rău decât PDL, despre care spune că "sunt nişte personaje simpatice, care pot să spună ce vor". Ponta subliniază că declarația primarului din Târgu-Jiu, care îmbină "dacă și cu parcă" nu coincide cu nesusținerea lui Crin Antonescu la alegerile prezidențiale, ci din contră. Premierul a subliniat că ceea ce vrut să spună primarul Florin Cârciumaru este că Antonescu ar putea să piardă din electoratul PSD-ului  în contextul neînțelegilor și, în acest sens, USL trebuie să rămână unit. 

Premierul Victor Ponta a declarat  „Domnul Florin Cârciumaru, altfel un primar de 85-90 la sută, a spus un lucru. A spus că nu el, Florin Cârciumaru sau Victor Ponta, dar dacă sunt probleme în USL, probabil că alegători ai PSD s-ar putea să… Dacă și cu parcă. Deci domnul Cârciumaru n-a zis că e vreun pesedist care nu vrea să voteze, dar a spus un singur lucru, de altfel de bun simț: că USL-ul trebuie să rămână unit, să fim împreună așa cum am fost și până acum pentru că altfel alegătorii noștri nu fac ce le spune Ponta sau Cârciumaru”. Premierul a subliniat „Evident că e foarte greu să-i explic unui membru PSD sau unui simpatizant PSD că eu sunt prim-ministru și că toată ziua sunt trei-patru-cinci colegi din alianță pe la televizor care mă pictează mai rău decât PDL-ul”, scrie AM Press.

Premierul spune astfel că ideea că social-democraţii din Gorj ameninţă că nu vor mai sprijini candidatura lui Crin Antonescu la Preşedinţie dacă acesta continuă să-l critice pe premier este exagerată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel