Antonescu: USL se rupe dacă scandalul continuă

usl antonescu ponta
usl antonescu ponta

Președintele PNL, Crin Antonescu, infirmă o întrunire a 12 oameni din USL pe legea amnistiei, așa cum a fost ea descrisă de premierul Victor Ponta, și avertizează că Uniunea Social Liberală nu va mai exista dacă aceste scandaluri vor continua.

”Lucrurile iau o turnură biblică cu 12 persoane... chiar sunt alarmat. Nu vreau să insist, vreau să scoată stenogramele, așa cum îi spunea d-lui Băsescu, care erau ăia 12. Nu știu de așa ceva”, a declarat, luni, Crin Antonescu.

Întrebat dacă mai este sigur de susținerea PSD în vederea alegerilor prezidențiale, Antonescu a răspuns că are probleme mai grave decât candidatura sa.

”Nu mă mai interesează împăcări, prietenii. Mă interesează să salvăm decenţa. Dacă lucrurile capătă aspecte patologice, cu 12 oameni care erau prezenţi, deja te sperii”, a mai spus liberalul.

Întrebat dacă există riscul ca USL să se rupă, el a răspuns: ”Dacă genul acesta de lucruri continuă, mă tem că da. Câtă vreme suntem în activitate, lucrurile care ţin de guvernare, de legislaţie se desfăşoară normal – şi salut faptul că PSD a înţeles să retragă legea amnistiei, mergem înainte”.

După întâlnirea cu liderii PSD, premierul Victor Ponta a fost rugat să comenteze aceste declarații ale lui Crin Antonescu. Șeful PSD le-a spus în grabă jurnaliștilor, din mers, că Antonescu poate să rupă USL, dacă vrea.

Crin Antonescu a mai precizat că a propus numirea lui Rareș Bogdan pentru funcția de președinte-director al TVR. ”Noi nu facem nicio nominalizare la TVR. Aşteptăm propunerea colegilor liberali şi după aceea discutăm. Am încredere în USL, în partenerii mei liberali şi am încredere că facem foarte multe lucruri bune”, a vorbit Ponta despre conducerea TVR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel