Ponta îl ia la Cotroceni pe Meleșcanu. Ce funcție îi dă fostului șef SIE

Premierul Victor Ponta a declarat, marți, la Palatul Parlamentului, că Teodor Meleșcanu va ocupa funcția de consilier prezidențial pe probleme de securitate națională în viitoarea sa echipă de la Cotroceni.

Consilierul pe probleme de securitate națională al lui Traian Băsescu este Iulian Fota.

Teodor Meleșcanu a candidat ca independent la alegerile prezidențiale, obținând puțin peste 1%. El a anunțat marți că își va îndemna votanții să-l aleagă pe Victor Ponta în turul II, când liderul PSD se va confrunta cu liberalul Klaus Iohannis.

"În urma evaluărilor contextului politic intern premergător turului doi al alegerilor prezidenţiale 2014 şi a unei serii de discuţii pe care le-am purtat cu premierul, doresc să aduc la cunoştinţa opiniei publice faptul că în turul al II-lea al alegerilor il susţin pe candidatul Victor Ponta. Totodată recomand electoratului care mi-a acordat încrederea în primul tur să susţina candidatura domnului Victor Ponta", anunţă Meleşcanu într-un comunicat transmis marţi.

Meleșcanu este diplomat de carieră. Fostul parlamentar PNL a fost ministru de Externe și ministru al Apărării. La începutul anului 2012, președintele Traian Băsescu l-a numit director al Serviciului de Informații Externe.

CV Tudor a semnat cu UNPR că îl va susține pe Victor Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel