Ponta îl atenționează pe Antonescu: "Nu e cea mai deșteaptă strategie"

Ponta Antonescu 2
Ponta Antonescu 2

Preşedintele PSD Victor Ponta a comentat afimaţia liderului PNL Crin Antonescu, potrivit căreia cel din urmă nu are nevoie de sprijinul PSD pentru alegerile prezidenţiale, dacă asta ar presupune să "ajungă păpușa" social-democraților. Premierul transmite că aceasta nu este "cea mai deşteaptă strategie" pentru liderul liberal, iar PSD nu îl va susţine "cu forţa".

Întrebat dacă prin declaraţiile critice la adresa premierului şi a PSD, Crin Antonescu se pregăteşte de campanie, Victor Ponta a atras atenția că o astfel de strategie nu este "foarte deşteaptă".

"Eu cred că nu (se pregăteşte - n.r.), pentru că să te pregăteşti de campanie electorală spunând că nu ai nevoie de sprijinul PSD nu mi se pare cea mai deşteaptă strategie", a spus, luni, liderul PSD, citat de Mediafax.

Premierul a arătat că PSD nu îl va susține "cu forța" pe Crin Antonescu.

"Bineînţeles, doar nu o să-l susţinem cu forţa. Dacă ne spune că nu doreşte, ne vom întâlni la PSD şi ne vom decide pe cine susţinem. Noi am decis o dată că-l susţinem pe Crin Antonescu, dar dacă nu vrea să-l susţinem, cu forţa nu se poate", a adăugat Victor Ponta.

PSD nu are propriul candidat

El a subliniat că PSD nu are în acest moment un candidat pentru prezidenţiale, iar el nu va candida în 2014.

Prim-ministrul a criticat şi afirmaţiile liderului liberal cu privire la unii vicepreşedinţi PSD: "E un limbaj a la Traian Băsescu".

"Domnul Antonescu este foarte critic, ironic în ultima vreme. Greşeşte!", a spus Ponta, care a adăugat însă că Antonescu este partenerul său şi că el va face tot posibilul pentru ca USL să ducă la bun sfârşit ce şi-a propus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel