Ponta îl atacă Zegrean: s-a antepronunţat, nu l-a sesizat nimeni

Victor Ponta a comentat intervenţia preşedintelui Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, care spusese că Traian Băsescu este cel care ar trebui să meargă la Bruxelles. Ponta i-a reproşat că s-a antepronuţat şi a cerut ca în cazul în care această problemă ajunge la CCR, Zăgreran ar trebui să se abţină de la vot.

"Curtea Constiţională nu a fost sesizată de nimeni. Dl. Zegrean a pierdut încă o ocazie minunată să tacă din gură. Dacă nu l-a sesizat nimeni, de ce îşi dă cu părerea. Dacă tăcea era şi mai înţelept. Recomandarea mea către judecătorii Curţii: ei nu sunt comentatori politici sau jurnalişti, ei trebuie să judece un caz dacă ajunge în faţa lor", a spus Ponta, adăugând că, dacă cazul ar ajunge la CCR, Zegrean ar trebui să se abţină de la vot.

Augustin Zăgrean a declarat că, în conformitate cu prevederile Constituţionale, Traian Băsescu este cel care reprezintă România în plan extern. Tot el a adăugat însă că articolele Constituţiei pot fi interpretate "dacă totul ar fi clar pentru ce ar mai exista Curtea Constituţională?, spunea Zăgrean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel