Ponta îl acuză pe Băsescu pentru cazul Diaconu

Premierul Victor Ponta a comentat, miercuri, la Târgu Jiu, decizia Curții Constituționale prin care lui Mircea Diaconu i-a fost suspendat mandatul de senator. Ponta a declarat că „e o mare nedreptate ce i se întâmplă lui Mircea Diaconu”, adăugând că hotărârea CCR „este o decizie care se respectă”.

Ponta pune această situație pe seama președintelui Traian Băsescu și spune că nu înţelege aceste „răutăţi” care „îl caracterizează pe domnul președinte”, informează mediafax.

„Este o decizie care se respectă. E o mare nedreptate ce i se întâmplă lui Mircea Diaconu. Nu ştiu de ce e aşa de fericit domnul Băsescu că l-a învins pe Mircea Diaconu. Întrebaţi românii pe cine iubesc mai tare, pe Mircea Diaconu sau pe Traian Băsescu sau pe judecătorii de la Curtea Constituţională. Decizia e foarte clară, dar atâta fericire din partea domnului Băsescu că nu mai e Diaconu senator… Eu nu înţeleg răutăţile astea, dar, mă rog, îl caracterizează pe domnul preşedinte”, a spus premierul.

Mircea Diaconu și-a pierdut mandatul de senator, după ce Curtea Constituţională a admis, miercuri, sesizarea Consiliului Superior al Magistraturii privind punerea în executare de către Senat a hotătârii judecătoreşti referitoare la incompatibilitatea politicianului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel