Urmărește emisiunea live


Ponta îi răspunde lui Vosganian: „Cine e nemulțumit e liber să plece”

Premierul Victor Ponta a răspuns, luni, unor afirmaţii ale ministrului Varujan Vosganian, în care acesta își exprima nemulțumirea în legătură cu organizarea noului Cabinet. Primul-ministru a transmis că oricine e nemulțumit e liber să plece din Guvern, adăugând că amatori de posturi ministeriale se găsesc întotdeauna.

Întrebat ce părere are despre afirmația lui Vosganian, care a transmis că „misiunea miniştrilor delegaţi a creat o oarecare confuzie, a lăsat sentimentul că această instituţie a fost inventată ca să destabilizeze miniştrii liberali de atribuţiile lor”, primul-ministru a răspuns că miniştrii care sunt nemulţumiţi de propria lor activitate, pot părăsi Guvernul.

„Nu știu de acest lucru, eu știu că am discutat în cadrul USL structura Guvernului și este o structură bună și eu sper să funcționeze, iar dacă cineva e nemulțumit de structura Guvernului, nu-l ține nimeni cu forța, poate să plece. Nu sugerez să plece, sugerez oricărui ministru care este nemulțumit de activitatea sa în Guvern că nu este de neînlocuit, ba dimpotrivă, fac imediat propuneri pentru altcineva. Nu știu în acest moment, mie nu mi-a comunicat niciun ministru că ar fi nemulțumit de activitatea sa din Guvern. Dar principiul, eu nu vorbesc de persoane, nu țin pe nimeni cu forța în Guvern, nu sunt condamnați la locul de muncă. Dacă cineva nu e mulțumit de ce face la Guvern, pleacă și vine altcineva care e mulțumit. După cum puteți să vă imaginați, amatori de funcții de miniștri sunt, întotdeauna”, a răspuns Ponta, conform rtv.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel