Ponta îi face lista lui Ionuț Mișa. Cuvinte grele pentru Teodorovici

Victor Ponta spune despre Ionuț Mișa, noul Ministru al Finanțelor publice că este un tânăr specialist de perspectivă. Totodată, fostul premier îi dă o serie de sfaturi proaspătului ministru, dar nu uită nici de Eugen Teodorovici, despre care spune că "se va pierde în noroiul oportunismului". 

Iată mesajul lui Victor Ponta:

"Il cunosc pe noul Ministru al Finantelor Publice - Ionut Misa din perioada guvernarii 2012 - 2015 . Il consider un tanar tehnocrat competent iar activitatea anterioara in Minister i-a asigurat o experienta extrem de utila!
Dar are nevoie de ceva in plus - rezistenta la presiuni! Si ii urez sincer succes in acest sens ( pentru ca intr-un guvern Ministrul de Finante este cel mai important - dupa Premier):
1. Sa amane pentru dupa 2020 acea idee fantezista a "impozitului pe gospodarie" - am prezentat cu alta ocazie motivele
2. Sa puna din nou ordine in activitatea ANAF si sa opreasca rapid dezastrul provocat pe criterii politice si chiar mafiote in ultimele luni - altfel situatia bugetara va continua sa se agraveze
3. Sa apere Codul Fiscal din 2015 ( la care a si contribuit) si sa asigure stabilitate si predictibilitate fiscala
4. Sa aplice masuri sociale si de cresteri salariale asa cum am facut in 2012 - 2015 / adica intai strangi banii si pe urma ii imparti / sa imparti bani pe care nu ii ai este o iresponsabilitate
5. Sa ia masuri dure impotriva ministrilor care nu fac plan de investitii / situatia pe primele 6 luni este catastrofala si va avea consecinte grave
6. Sa gaseasca rapid o solutie la problema banilor europeni care urmau sa fie incasati din fondurile de coeziune ( fara agricultura) - aici bugetul prevede pt anul 2017 suma de 1.9 miliarde euro si in primele 6 luni am incasat 2.1 milioane ( sub 1%)
Ps - cat despre fostul meu coleg si prieten Eugen Orlando Teodorovici chiar regret ca a ramas din nou "pe dinafara"/ poate insa nu e prea tarziu sa invete regula ca "iubim tradarea dar uram pe tradatori" - altfel calitatile sale profesionale ( care chiar sunt exceptionale) se vor pierde in noroiul oportunismului," a scris Victor Ponta pe contul său de socializare.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel