Ponta și Băsescu, în aceeași emisiune. A ieșit măcel. Cioloș, victimă colaterală

Victor Ponta și Traian Băsescu s-au aflat pentru câteva minute în direct, în aceeași emisiune. Traian Băsescu era în platoul RTV, iar Victor Ponta a fost sunat la telefon. O frază a lui Victor Ponta a dezlănțuit măcelul.

Ponta a spus că modul în care oamenii îi cereau să-i scape de Iohannis și guvernul său îi amintea de 2011-2012.

Traian Băsescu a reacționat imediat. ”Minciuna n-o să funcționeze prea mult timp, a spus Băsescu. În anii premergători crizei, Tăriceanu arunca cu bani, cum a făcut și Ponta. V-am spus din 2015 că noul Cod Fiscal va produce mari dificultăți bugetareîn 2017? Dar voi cu propagandiștii voștri inteligenți ați pus totul în spatele guvernului Cioloș”.

Ponta i-a dat imediat replica: ”Lăsați-l pe dl. Băsescu, că nu-i duce nimeni dorul, cu tot cu Turcescul lui din marja de eroare. catastrofa creată de Băsescu și guvernul lui e recreată de Iohannis și guvernul lui. În rest, mă bucur că moare Băsescu de ciudă. V-am salutat”, a spus Ponta și a ieșit din direct.

Cioloș era un om fără job și a primit guvernul României

Ion Cristoiu l-a întrebat pe Traian Băsescu de ce a acceptat Dacian Cioloș să vină la guvern, în condițiile în care Ponta, după cum spune Băsescu, a lăsat în urmă adevărate bombe pentru economie.

”Cioloș era un om fără job, a răspuns Băsescu. Stătea pe lângă Juncker, ca să-și treacă asta în CV. Ori nu știa ce bombe îi lasă Ponta, ori nu avea nimic de pierdut. Nu doar domnul Cioloș a venit la guvern așa, mulți din echipa lui erau fără angajamente sau aveau funcții din astea mărunte, duceau geanta cu documente.

Deci un om fără job a venit și a luat guvernul României. Nu spun că nu era ceva rău, dar să nu credem că au adus mari conducători administrativi”, a încheiat Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel