Ponta i-a dat cu flit lui Tăriceanu: PSD nu-l susține!

Ponta Tăriceanu.jpeg
Ponta Tăriceanu.jpeg

Premierul Victor Ponta a declarat că fostul lider liberal Călin Popescu Tăriceanu nu va fi susținut la prezidențiale de PSD, deoarece USL nu s-a refăcut, iar în actualul context politic social-democrații vor avea propriul candidat la scrutinul din noiembrie.

"Am spus, hai să încercăm să refacem USL-ul și dacă refacem USL, PSD, PNL și ceilalți, nu am exclus niciodată ideea de a face un tandem cu Călin Popescu Tăriceanu. Eu sunt prim-ministru, el președinte, un om cu care am o relație foarte bună și care are un profil absolut în regulă", a declarat Ponta, luni seară, la România TV.

Președintele PSD a precizat că această variantă este exclusă din moment ce USL nu s-a refăcut. Tăriceanu, dacă va candida la prezidențiale, nu va fi susținut de PSD, a punctat Ponta.

"S-a închis chestia asta. Eu cred și probabil că dl. Tăriceanu va candida la prezidențiale, dar atâta timp cât nu există USL știe foarte clar și domnia sa că PSD-ul va avea propriul candidat. În acest moment nu se pune problema și nici nu cred că dl. Tăriceanu vrea să fie candidatul PSD, vrea să fie candidatul USL-ului", a spus Victor Ponta.

EXCLUSIV. Tăriceanu, ultimatum din partea PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel