Urmărește emisiunea live


Campanie murdară:PNL și PDL aduc membri de partid să-l atace pe Ponta la Baia Mare-VIDEO

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, joi, la Baia Mare, unde a avut o întrevedere cu reprezentanții social-democrați ai județelor din nordul țării, potrivit maramuresenii.ro. Presa locală relatează că președintele PSD a fost evacuat cu forțele de ordine din clădirea unde a avut loc întâlnirea. Dacă este adevărat ce scrie presa locală, s-a încălcat o limită care fusese respectată, până acum, în campaniile electorală. Potrivit maramuresenii.ro, ”protestatarii” sunt membri ai PDL și PNL din localitate. A trimite membri de partid la o întâlnire a contracandidatului, pentru a-i boicota manifestarea, este și imoral și periculos, pentru că manifestarea poate degenera în una violentă. Nici PNL, nici PDL nu au avut vreo reacție, după ce au apărut relatări potrivit cărora au trimis membri de partid să-l atace pe premier la o întâlnire electorală.

În clipurile postate de presa locală se poate vedea cum manifestanții anti-Ponta sunt confruntați de un grup de susținători ai premierului, care strigă "Ponta președinte". La un moment dat apare și Radu Stroe, fost ministru de Interne și lider al Partidului Liberal Reformator.

"Cateva zeci de baimareni au stat in frig vreme de aproape doua ore pentru a astepta iesirea lui Victor Ponta din sala Millenium, unde acesta a participat la o intalnire cu activul de partid PSD din judetele din nordul tarii. Observand ca grupurile care asteptau in Centrul Vechi, formate din cetateni simpli, dar si din membri ai organizatiilor de tineret ale PNL si PDL, aveau intentii clare de a-l huidui pe Ponta, fortele de ordine si strategii de imagine ai PSD au decis sa rezolve evacuarea candidatului PSD din zona prin folosirea unei dube-microbuz, cu care venise la Baia Mare o parte a delegatiei de la centru", relateaza Maramuresenii.ro.

Potrivit publicatiei citate, in jurul orei 18.25, la sfarsitul sedintei, fortele de securitate formate din agenti SPP si ai Politiei Locale au decis sa mute microbuzul in fata intrarii in cladire, l-au urcat pe candidatul PSD si pe insotitorii sai principali in duba si au insotit vehiculul prin multime, pana la iesirea din zona ocupata de cetateni.

Mai mult, scrie publicatia locala, observand ca grupurile de protestatari ar putea sa le strice festivitatea, liderii PSD Maramures au mobilizat in fata cladirii circa 20 de tineri din organizatia de juniori si un grup de pensionari veniti sa isi aplaude favoritul si i-au indemnat pe acestia sa scandeze lozinci favorabile.

"A rezultat pentru circa 10 minute un cor de scandari de ambele parti, intr-o confruntare strict verbala, fara violente fizice. La momentul iesirii din cladire a lui Ponta, huduielile au atins maximum de intensitate, iar iesirea microbuzului s-a facut intr-un amestec de huiduieli, fluieraturi, aplauze si scandari pro-PSD", scrie Maramuresenii.ro.

Premierul a fost insotit, la Baia Mare, de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, de ministrii Mircea Dusa, Doina Pana si Aurelia Cristea, precum si de fostul ministru de Interne, Radu Stroe (PLR), precizeaza Agerpres. De asemenea, Victor Ponta s-a intalnit cu ierarhii bisericii ortodoxe si greco-catolice din judetul Maramures.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel