Ponta: Guvernul PNL vrea să ne VÂNDĂ DREPTUL la SĂNĂTATE! DEPUNEM MOȚIUNE

Guvernul Orban vrea să schimbe Legea sănătății nr. 95 din 14 aprilie 2006.

Ministerul Sănătății are în dezbatere publică o ordonanță prin care spitalele și clinicile private vor putea accesa oricând fonduri bugetare cuprinse în programele de sănătate. În prezent, acestea puteau implementa programe de sănătate doar dacă era depășită capacitatea furnizorilor publici.

În acest context, la România TV, Victor Ponta a spus că Guvernul PNL ”vrea să ne vândă dreptul la Sănătate. Depunem moțiune de cenzură”.

”E un proiect de ordonanță de urgență pe care Ministerul Sănătății l-a scăpat așa... l-au prins cei de la presă. Liberalii se întorc la proiectele demarate de Băsescu, Cioloș și Vlad Voiculescu. Vom trăi într-o țară în care doar cei bogați pot merge la spital. Cei care nu au bani... nu vor mai avea nicio șansă la tratament?! Trebuie să facem ceva să-i oprim! Sistemul de Sănătate este iar în pericol. Sper să reușim să-l salvăm din nou”, a zis Victor Ponta la România TV.

Înainte de intervenția telefonică, liderul PRO ROMÂNIA a scris următorul mesaj:

”Iata un adevarat motiv pentru motiunea de cenzura / si vom initia noi Motiunea, sper alaturi de PSD si de alti parlamentari inca "nevanduti" daca este adoptat acest proiect ucigas pentru cea mai mare parte dintre romani ( cei fara "bani", cei lasati in urma, cei ignorati si batjocoriti de "caramitrii si voiculestii" care viseaza la "Legea Junglei" si la miliarde de euro dati de romanii marilor companii externe care le finanteaza lor campaniile pentru functii publice ) !

In Ianuarie 2012 a inceput Basescu proiectul prin care sa ne vindem "Sanatatea" unor stapani bogati din afara - dar a fost oprit de Raed Arafat, de oamenii care au protestat in strada si de USL in Parlament !


In 2016 a fost adus Vlad Voiculescu la Ministerul Sanatatii care sa reia aceasta vanzare ticaloasa a intereselor romanilor - a fost oprit prin votul oamenilor din Decembrie 2016 !


Acum PNL si Plus pornesc din nou pe acelasi drum ( probabil manati din urma de cei care le platesc campaniile de 4 ani si tot le cer "pretul")! Este momentul ca ProRomania sa stranga toate fortele politice inca dedicate intereselor Romaniei si sa opreasca inca o data vanzarea dreptului fundamental la Sanatate!


Va rog pe toti cei care inca tineti la drepturile cele mai importanta sa fiti alaturi de noi !”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel