Ponta: Guvernul Boc a fost cel mai corupt și cel mai incompetent

ponta
ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că Guvernul Boc rămâne în continuare, în opinia sa, cel mai corupt și incompetent guvern pe care l-a avut România vreodată, actualul executiv încercând acum să repare ce a stricat guvernarea PDL.

”Am văzut că neexistând subiecte iese domnul preşedinte Băsescu să dea subiecte. Eu zic să ne ocupăm de guvernare. Rescrierea istoriei este treaba domnului Băsescu. Cred în continuare că Guvernul Boc a fost cel mai incompetent şi cel mai corupt guvern pe care l-a avut România şi că noi ne chinuim de un an doar să reparăm ce au stricat ei şi să îi dăm la Parchet pe hoţii lor. Asta ca să fie foarte clar apropo de cine pe cine laudă. Am venit după nişte incompetenţi şi după nişte hoţi la guvernare, nu este prima dată, este adevărat. Cred că avem şanse să reconstruim România. În rest cum se rescrie istoria sau cum îşi face fiecare de lucru pe la televizor nu cred că acesta este lucrul cel mai important”, a declarat președintele PSD înaintea ședinței Biroului Național al partidului, citat de Agerpres.

El a precizat că în ședința la care urmează să participe se vor lua primele decizii privind modul de organizare și funcționare al noii conduceri PSD.

”Vreau să pregătim lucrurile de organizare internă. Să câştigăm alegerile europarlamentare, cele prezidenţiale în formula USL şi cele parlamentare din 2016. Aceasta este echipa care are de condus următoarele 3 bătălii electorale”, a mai spus social-democratul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel