Ponta: Geoană nu poate accepta ideea ca la şefia Senatului să fie altcineva în afară de el

ponta
ponta

Preşedintele PSD, Victor Ponta, este de părere că Mircea Geoană nu poate accepta ideea ca altcineva să fie preşedinte al Senatului, în locul său.

"Geoană nu acceptă ideea că poate să fie altcineva preşedinte la Senat în afară de el, ori şi USL-ul şi România nu se reduc doar la el", a declarat şeful PSD, Victor Ponta, miercuri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Declaraţia lui Ponta vine după ce plenul Senatului a votat, miercuri, revocarea lui Mircea Geoană din funcţia de şef al acestui for legislativ. Cu numai o zi în urmă, Geoană a fost exclus şi din PSD.

"Cred că lucrurile au durat prea mult. Decizia de aseară (excluderea lui Geoană din PSD - n.r.) şi cea de azi (revocarea lui Geoană din funcţia de şef al Senatului - n.r.) sunt două decizii dureroase, dar necesare pentru PSD şi USL. Cred că epitetele, expresiile şi acuzaţiile pe care domnul Geoană le-a folosit la adresa tuturor celor din PSD sunt nedrepte şi nepotrivite, pentru că noi am muncit ca domnia sa să candideze ca preşedinte al României", a mai precizat Victor Ponta.

În ceea ce priveşte o eventuală colaborare, pe viitor, a lui Mircea Geoană cu PSD, Ponta a declarat: "Pe termen lung, îmi doresc ca Geoană să rămână de partea celor care sunt împotriva regimului Băsescu".

Citeşte şi:

Geoană a făcut datorii de 240.000 euro. PSD era să rămână fără drept de vot în PES

Critici dure aduse de liderii PSD lui Mircea Geoană. Ascultă ce spun Iliescu, Năstase, Dragnea și Savu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel