Urmărește emisiunea live


Ponta: Gâdea și ceilalți sunt jurnaliști extraordinar de buni

victor_ponta
victor_ponta

Premierul Victor Ponta a refuzat să comenteze ancheta penală dispusă în cazul postului TV Antena 3, dar a precizat că îi consideră pe Mihai Gâdea, audiat astăzi la DNA, și pe colegii săi, niște jurnaliști ”extraordinar de buni”.

”Nu am voie să comentez anchete penale, pot doar să vă spun că în continuare îi consider şi pe domnul Gâdea şi pe ceilalţi nişte jurnalişti extraordinar de buni şi o să particip cu mare plăcere, ca întotdeauna, la emisiunile lor. Despre anchete penale nu am voie să vorbesc”, a declarat Ponta, joi, la Sibiu, citat de Agerpres.

Procurorii anticorupție au dispus, joi, începerea urmăririi penale a persoanei juridice Antena 3, pentru infracțiunea de complicitate la șantaj. Fostul șef al Agenției Naționale de Administrate Fiscală, Șerban Pop, în funcție la data practicării pretinsului șantaj, este și el anchetat penal de DNA, pentru că i-ar fi transmis lui Sorin Alexandrescu documente confidențiale.

”Convingerea mea fermă - şi lucrurile pe care le ştiu şi vorbesc în cunoştinţă - e că Antena 3 nu are nicio legătură cu acest caz. (...) Există această intenţie (n.r. - punerea sub învinuire a postului Antena 3 ca persoană juridică) a domnilor procurori. Le-am spus că eu am fost invitat astăzi în calitate de martor în acest caz. Sunt martor, am fost martor, am dat declaraţii”, a declarat directorul general al Antena 3, Mihai Gâdea, la ieșirea din sediul DNA, unde a fost audiat ca martor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel